Project CARS are un nou trailer

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 20.01.2015
Project CARS are un nou trailer

Slightly Mad Studios şi publisher-ul Bandai Namco Games au publicat un nou trailer pentru simulatorul auto Project CARS, oferind şi câteva detalii noi despre acest foarte aşteptat joc.

În primul rând, Project CARS a fost creat cu ajutorul direct al fanilor, care nu numai că au contribuit cu feedback pe parcursul procesului de realizare a jocului, însă au şi finanţat complet dezvoltarea acestui titlu. Astfel, pe baza sugestiilor venite dinspre comunitate, cei de la Slightly Mad Studios au reuşit să adauge numeroase elemente în Project CARS, jocul lăudându-se cu acoperirea unei arii largi a sporturilor cu motor, din care nu vor lipsi Formula 1, NASCAR, cursele de anduranţă europene sau Campionatului German de Turisme.

De asemenea, tot la îndemnul fanilor, Slightly Mad Studios au reuşit să introducă în Project CARS cea mai largă selecţie de circuite găsită într-un astfel de joc pe parcursul ultimului deceniu. În Project CARS se vor regăsi circuite din toate colţurile lumii, pornind de la Australia, trecând prin Dubai, Belgia, Japonia, coasta de vest a Statelor Unite şi până în Regatul Unit al Marii Britanii; în total, producătorii promit peste 400 de kilometri de trasee.

Pe lângă integrarea condiţiilor meteorologice variabile şi a ciclului dinamic noapte/zi, Project CARS va oferi suport şi pentru alte tehnologii de ultimă oră: rezoluţii ce vor merge până la un ameţitor 12K, folosirea headset-ul de realitate virtuală Oculus Rift pentru PC sau a echivalentului Project Morpheus pentru PlayStation 4 şi streaming direct către tableta NVIDIA Shield. În plus, Project CARS va oferi suport pentru peste 40 de seturi de volane cu pedale şi alte periferice.

Totuşi, conform celor de la Slightly Mad Studios, asta nu înseamnă că Project CARS se va adresa numai fanilor înrăiţi ai simulatoarelor auto. Conform promisiunilor venite din partea producătorilor, metodele de control din Project CARS vor beneficia de un grad foarte mare de personalizare, putând fi adaptate pentru jucătorii de orice nivel, de la cei înrăiţi care cunosc fiecare circuit pe de rost şi până la începători.

Project CARS va fi lansat pe 20 martie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Jocul va fi disponibil de asemenea şi într-o versiune pentru Nintendo Wii U, ce va fi lansată ulterior în cursul acestui an.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News