Test Drive Unlimited: Solar Crown a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea

Autor: Cosmin Aionita | 19.05.2022
Test Drive Unlimited: Solar Crown a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon si studioul KT Racing (seria WRC) vin cu o veste mai puțin plăcută pentru fanii Test Drive: viitorul titlu al seriei – Test Drive Unlimited: Solar Crown – a fost amânat. Programat inițial pentru luna septembrie a acestui an, Test Drive Unlimited: Solar Crown are nevoie de timp suplimentar pentru dezvoltare, lansarea jocului fiind reprogramată pentru anul 2023.

De asemenea, pentru a asigura un nivel calitativ cât mai înalt, producătorii au luat decizia să renunțe la edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One ale jocului. La fel ca în cazul lui Gotham Knights, Test Drive: Solar Crown urmează să fie lansat doar pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S, alături de PC.

Nu în ultimul rând, pentru a se asigura ca atât jocul propriu-zis, cât și nivelul acestuia de optimizare se va ridica la nivelul de pretenții ale fanilor, Nacon plănuiește un program de sesiuni Closed Beta. Grație acestor teste preliminare, jucătorii vor avea ocazia de a testa noul Test Drive Unlimited înainte de lansarea sa oficială și de a împărtăși feedback-ul lor cu producătorii.

Curse și mașini luxoase în insula Hong Kong

Denumit după una dintre competițiile prezente în jocurile precedente ale seriei, Test Drive Unlimited: Solar Crown își propune să ofere jucătorilor libertatea de a progresa prin campanie așa cum își doresc, adaptând și modernizând atât gameplay-ul, cât și modurile de joc.

Fanii Test Drive vor regăsi elemente familiare, precum posibilitatea de a cumpăra mașini Ferrari, Lamborghini sau Bugatti, de a le pilota într-un mediu de joc deschis, unic, însă inspirat de o locație reală de pe glob: insula Hong Kong. Atât mașinile, cât și piloții vor putea fi personalizați prin intermediul unor opțiuni variate, pentru a oferi o experiență de joc cât mai autentică.

Test Drive Unlimited: Solar Crown este așteptat în cursul anului 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News