Totul despre Destruction AllStars, noul joc exclusiv pentru PS5 înclus în abonamentul PlayStation Plus

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2021
Totul despre Destruction AllStars, noul joc exclusiv pentru PS5 înclus în abonamentul PlayStation Plus

În urma anunțului conform căruia Destruction AllStars, noul titlu exclusiv pentru PlayStation 5, urmează sa fie inclus în selecția de jocuri gratuite oferite abonaților PlayStation Plus, Sony a revenit asupra acestui joc, dedicându-i un episod întreg al seriei State of Play. Astfel, prin intermediul clipului de mai jos, Colin Berry de la studioul Lucid Games, regizorul din spatele acestui titlu, a oferit numeroase detalii despre Destruction AllStars, acompaniate de secvențe de gameplay.

Bolizii intră în arenă

Pe scurt, Destruction AllStars pune în aceeași arena mai mulți “gladiatori”, care fie la bordul propriei mașini, fie bazându-se doar pe forțele propriului corp, trebuie să se impună în fața adversarilor, în mai multe moduri de joc. Fiecare personaj jucabil are propriile abilități speciale, atât în afara mașinii, cât și la volanul acestor bolizi. De asemenea, mașinile sunt împărțite în mai multe clase, în funcție de manevrabilitatea, dimensiunile și rezistența acestora la coliziuni.

Pe lângă principalul mod de joc ce implică eliminarea adversarilor și a mașinilor acestora (Mayhem), Destruction AllStars va include și alte astfel de competiții: Carnado (în care, pentru a puncta, trebuie să arunci mașina în mijlocul hărții, în toiul unei mini-tornade), Stockpile (în care jucătorii trebuie să strângă cat mai multe rotițe dințate, controlând unele dintre punctele-cheie ale hărților) sau Gridfall (unde câștigă ultimul jucător rămas în arenă, în timp ce porțiuni ale hărții se prăbușesc în abis).

Pe lângă confruntări online, jocul va include single player, dar și microtranzacții

Deși Destruction AllStars a fost gândit în special pentru a fi abordat multiplayer online, toate aceste moduri de joc vor putea fi abordate și în modul Arcade single player. Mai mult, Destruction AllStars va primi, treptat, conținut nou, precum arene, moduri de joc suplimentare etc. Cu ajutorul fondurilor și experienței câștigate în meciurile online, jucătorii își vor putea personaliza eroii și mașinile cu elemente cosmetice, ce nu vor afecta însă gameplay-ul. Alternativ, se vor putea cheltui și bani reali în schimbul acestor personalizări vizuale.

Destruction AllStars va fi lansat pe 2 februarie 2021, în exclusivitate pentru PlayStation 5, și va putea fi revendicat de abonații PlayStation Plus, în mod gratuit, până pe 5 aprilie 2021.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News