Trailer final pentru F1 22. Ediția digitală Champions Edition, disponibilă acum

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2022
Trailer final pentru F1 22. Ediția digitală Champions Edition, disponibilă acum
Foto: EA / Codemasters

Codemasters și Electronic Arts au dezvăluit trailer-ul de lansare al jocului F1 22, înainte de lansarea exclusiv digitală a Champions Edition. Cu ambasadorul F1 22 Charles Leclerc în prim plan, acest trailer redă sentimentul visceral de la volanul unui monopost capabil de 1000cp și senzația de a concura împotriva celor mai buni piloți, de la vârful sporturilor cu motor.

Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul Codemasters, a declarat:

Suntem nerăbdători ca jucătorii să încerce jocul. Trailer-ul redă perfect entuziasmul și emoția competiției la cel mai înalt nivel, în Campionatul Mondial de F1. Jucătorii vor simți extazul de a fi pe poziții în noua eră a Formula 1 și de a conduce monopostul la limită și chiar peste aceasta.

F1 22 le permite jucătorilor să experimenteze viața de pilot de Formula 1, atât pe circuit cât și în afara acestuia. Pe lângă faptul că pot concura în Campionatul Mondial FIA 2022 în monoposturi revoluționare care încurajează competitivitatea, jucătorii se pot bucura de premii și în afara circuitului, datorită modului F1 Life. Noul HUB social le permite jucătorilor să își personalizeze avatarul și apartamentul și să își expună colecția de supercar-uri. Odată achiziționate, automobilele pot fi conduse cu ajutorul funcției Pirelli Hot Lap, replicând prima parte a a unui weekend de cursă.

F1 22 Champions Edition dispune de conținut suplimentar și acces prioritar la joc, fiind disponibil chiar de astăzi pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Origin și Steam). Ediția Standard F1 22 va fi lansată vineri, 1 iulie 2022.

Charles Leclerc F1
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News