VIDEO: Ce este nou în cadrul modului Pro Clubs din FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2022
VIDEO: Ce este nou în cadrul modului Pro Clubs din FIFA 23
Foto: EA Sports

EA Sports a lansat încă un material video dedicat viitorului FIFA 23, concentrându-se, de această dată, pe noutățile ce vor fi prezente în cadrul modului de joc Pro Clubs.

Sistemul de progresie sezonier, prezent până acum în modurile Ultimate Team și Volta, va fi acum prezent și în modul Pro Clubs din FIFA 23. Astfel, recompensele deblocate în celelalte două moduri de joc vor putea fi folosite de jucători și în partidele din Pro Clubs.

S-au efectuat modificări și în ceea ce privește meciurile de tip drop-in din Pro Clubs, acum cu reprize de numai patru minute și regula golului de aur, în cazurile în care partidele se termină la egalitate.

Sistemul de progresie va fi mai bogat, cu mai multe niveluri și diferențe de XP mai mici între acestea, pentru ca jucătorii să poată debloca recompense mai multe și mai frecvente. Printre acestea se numără și patru perk-uri noi, două dintre acestea fiind defensive și două de creație/atac.

Noi skill game-uri au fost adăugate pentru perioadele de așteptare din lobby-uri, atunci când încă nu toți jucătorii au apucat să se conecteze.

FIFA 23 va fi disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4 și Xbox One începând cu 30 septembrie 2022.

Sursa: EA Sports FIFA YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News