VIDEO: Ce noutăți aduc modurile Carieră în EA SPORTS FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 01.08.2023
VIDEO: Ce noutăți aduc modurile Carieră în EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

EA Sports a publicat un nou clip de tip „Deep Dive” pentru EA SPORTS FC 24, de această dată dedicat noutăților și îmbunătățirilor pe care modurile Carieră le vor primi în cadrul acestui nou joc. Acest clip video este narat chiar de către Alex Constantinescu (Principal Game Designer în cadrul echipei EA din București), Sheldon Rogers (Community Manager pentru EA SPORTS FC) și Pete O’Donell (Game Design Director pentru EA SPORTS FC 24).

Jucătorii vor avea posibilitatea de a porni Cariera fie în modul Manager Career, în care se vor concentra pe responsabilitățile unui manager de club, fie in modul Player Career, unde vor încerca să-și ducă propriul fotbalist la cel mai înalt nivel.

În modul Manager Career, au fost introdus conceptul de „coaches”, antrenori secunzi specializați pe anumite aspecte ale jocului, precum apărarea sau atacul. De asemenea, planurile de antrenament au fost regândite pentru a fi mai accesibile și eficiente, fiind introduse și noi exerciții ce pot fi executate în cadrul antrenamentelor. Managerii perfecționiști vor avea acum posibilitatea de a urmări meciurile din mai multe unghiuri, grație modului spectate.

În modul Player Career, își va face debutul impresarul jucătorului controlat, care îi va ușura ascensiunea în carieră prin fixarea anumitor obiective. Componenta PlayStyles, care definește punctele forte ale unui fotbalist, va fi disponibilă și în Player Career, alături de posibilitatea de a privi acțiunea prin intermediul unei camere noi, gândită special pentru a scoate în evidență prestația propriului jucător. Nu în ultimul rând, momentele importante ale sezonului – precum sărbătorirea titlului împreună cu fanii sau ceremonia de decernare a Balonului de Aur – au fost adăugate în cadrul modului Cariera.

EA SPORTS FC 24 se va lansa pe 29 septembrie 2023 în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Cei care optează pentru EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition vor beneficia de acces prioritar la joc cu 7 zile mai devreme, începând cu 22 septembrie 2023.

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News