VIDEO: Ce noutăți vor fi aduse modurilor Clubs și Volta din EA SPORTS FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2023
VIDEO: Ce noutăți vor fi aduse modurilor Clubs și Volta din EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

EA Sports a publicat un nou clip de tip „Deep Dive” pentru EA SPORTS FC 24, de această dată dedicat îmbunătățirilor și noutăților pe care echipa producătoare le-a adus modurilor de joc Clubs și Volta.

Spre exemplu, funcția cross-play a fost adăugată și în aceste moduri, permițând utilizatorilor din aceeași generație de console (PS4 și Xbox One sau PS5, Xbox Series X|S și PC) să joace împreuna online.

Modificări au fost aduse în ceea ce privește desfășurarea sezoanelor din ligile aferente modului Clubs: fiecare astfel de sezon se va termina cu o fază de Play-off. În ceea ce privește progresia din modul Clubs, jucătorii își vor putea dezvolta clubul alături de prieteni, câștigând fani pentru a debloca niveluri de reputație și pentru a majora expunerea clubului.

Nu în ultimul rând, jucătorii preferați din modul Clubs vor putea fi dezvoltați cu ajutorul noilor caracteristici PlayStyles, prezente și în celelalte moduri de joc din EA SPORTS FC 24.

EA SPORTS FC 24 se va lansa pe 29 septembrie 2023 în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch. Cei care optează pentru EA SPORTS FC 24 Ultimate Edition vor beneficia de acces prioritar la joc cu 7 zile mai devreme, începând cu 22 septembrie 2023.

Sursa: EA SPORTS FC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News