VIDEO: Cum a reacționat campionul mondial din WRC după ce a jucat EA SPORTS WRC

Autor: Cosmin Aionita | 16.10.2023
VIDEO: Cum a reacționat campionul mondial din WRC după ce a jucat EA SPORTS WRC
Foto: EA Sports

Campionului mondial WRC Kalle Rovanperä a avut ocazia să testeze limitele noului EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA. Astfel, în clipul video de mai jos, Rovanperä dezvăluie prima sa impresie despre joc: este sau nu cea mai autentică experiență de raliu de până acum?

Întrebat despre cum i se pare jocul, Rovanperä și-a exprimat admirația față de grafica foarte detaliată și față de asemănarea dintre etapele virtuale și cele din lumea reală. De asemenea, a lăudat modul în mașinile se pilotează în joc, subliniind manevrabilitatea autentică a acestuia: “Este atât de realist – poți să fii rapid instant”.

EA SPORTS WRC se mândrește cu peste 200 de etape de raliu proiectate meticulos, recreate atent pentru a le imita pe cele din realitate. Jocul prezintă, de asemenea, o gamă extinsă de 78 de mașini de raliu din lumea reală, care acoperă 60 de ani de istorie a acestui sport cu motor. Una dintre caracteristicile remarcabile ale EA SPORTS WRC este sistemul său dinamic de manevrare, ce le promite jucătorilor o experiență de pilotare realistă și captivantă, capabilă să surprindă esența raliului.

EA SPORTS WRC se va lansa pe 3 noiembrie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News