VIDEO: EA SPORTS F1 23 dezvăluie primele imagini cu noul circuit din Las Vegas

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2023
VIDEO: EA SPORTS F1 23 dezvăluie primele imagini cu noul circuit din Las Vegas
Foto: EA / Codemasters

Electronic Arts a dezvăluit primele imagini detaliate ale Grand Prix-ului Formula 1 din Las Vegas în F1 23, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA. Noua locație va debuta în mediul virtual odată cu lansarea jocului, pe 16 iunie. Astfel, F1 23 le oferă fanilor, dar și piloților F1 prima șansă de a concura pe circuit înainte de Marele Premiu oficial. Va fi prima oară în istoria Formulei 1 când monoposturile se vor întrece pe emblematicul Las Vegas Strip.

Echipa noastră a conceput o replică virtuală incredibilă a unuia dintre cele mai captivante și impresionante orașe din lume. Conglomerația și amploarea clădirilor din Las Vegas, precum și energia bulevardului iluminat pentru cursa de sâmbătă noapte au fost provocări distractive pentru echipă. Peste 1900 de zile de dezvoltare au fost alocate pentru acest nivel de autenticitate.

– Lee Mather, Senior Creative Director Codemasters

Studioul Codemasters a construit circuitul stradal Las Vegas de la zero, cu ajutorul a mii de fotografii de referință și a datelor fotogrammetrice. Proiectul are la bază trei linii drepte de mare viteză, o secvență dedicată virajelor de mare viteză și o singură șicană. Vitezele medii pe acest circuit sunt comparabile cu cele din așa-zisul Templu al Vitezei – Autodromo Nazionale Monza din Italia –: în acest circuit de 6,12 km, piloții pot atinge viteze de până la 341 km/h.

Circuitul va reprezenta o provocare unică pentru piloți în timp ce aceștia vor atinge viteza maximă pe bulevardul Las Vegas Strip, trecând pe lângă repere, cazinouri și resorturi de renume mondial.

Mai multe articole tematice Las Vegas vor fi disponibile pentru o perioadă limitată în joc pentru a celebra acest circuit emblematic, inclusiv o grafică specială pentru monoposturi, o cască, mănuși și o pălărie, pentru toți cei care precomandă F1 23 Champions Edition înainte de 31 mai.

F1 23 va fi disponibil din 16 iunie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (via EA App, Epic Games Store și Steam).

F1 23 Vegas
Foto: EA / Codemasters

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News