VIDEO: EA SPORTS WRC Deep Dive – detalii despre toate modurile de joc

Autor: Cosmin Aionita | 03.10.2023
VIDEO: EA SPORTS WRC Deep Dive – detalii despre toate modurile de joc
Foto: EA Sports

Electronic Arts a lansat un nou clip de tip “Deep Dive” pentru viitorul EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA. Dezvoltat de studioul Codemasters, EA SPORTS WRC va beneficia de numeroase moduri de joc, atât single player, cât și multiplayer online.


Jucătorii se vor putea aventura în modul Carieră, pornind din clasele de începători Junior WRC sau WRC 2, sau direct din clasa principala WRC, având control total asupra echipei din care fac parte, a membrilor echipajului etc.

De asemenea, jucătorii își vor putea crea propriile mașini de la zero, grație uneltelor de personalizare extinse puse la dispoziție de producători.

Pentru pasionații de istorie a curselor de raliu, EA SPORTS WRC va oferi modul Moments, prin intermediul căruia jucătorii vor putea retrăi momentele emblematice ale istoriei acestui sport.

Pe lângă probele clasice, contra timp, jocul va oferi și alternativa Regularity Rally, ce urmează să fie prezentă în mai multe moduri de joc și care va impune traversarea traseelor păstrând o viteză medie constantă.
Începătorii în ale raliului vor avea la dispoziție tutorialul extins Rally School, ale cărui probe vor putea fi parcurse pe toate tipurile de suprafețe, de la teren accidentat la asfalt, pentru a familiariza jucătorii cu secretele acestui sport cu motor.

Nu vor lipsi nici modurile quick play, în care jucătorii își vor putea crea propriile probe rapide, nici Championship, în care veți putea aborda un sezon WRC, WRC 2 sau Junior WRC alături de echipele și piloții preferați.

Nu în ultimul rând, nu va lipsi multiplayer-ul online pentru până la 32 de jucători, cu funcționalitate cross-platform, utilizatorii urmând să aibă posibilitatea de a concura împreună indiferent de platforma pe care o folosesc. Jucătorii se vor putea organiza și în Cluburi online, pentru a câștiga experiență împreună.

EA SPORTS WRC urmează să fie lansat pe 3 noiembrie 2023, în versiuni pentru pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam). Toți cei care plasează o precomandă pentru joc vor primi cinci VIP Rally Pass-uri, ce vor oferi acces la conținut suplimentar după lansare, precum și trei vanity pack-uri constând în design-uri pentru automobile și echipamente.

Sursa: EA SPORTS WRC YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News