VIDEO: EA SPORTS WRC Gameplay Deep Dive

Autor: Cosmin Aionita | 22.09.2023
VIDEO: EA SPORTS WRC Gameplay Deep Dive
Foto: EA Sports

Electronic Arts a publicat primul clip de tipul “Deep Dive” pentru EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA. Acesta se oprește asupra mai multor aspecte ce țin de gameplay, manevrabilitatea vehiculelor si autenticitatea jocului produs de studioul Codemasters.

EA SPORTS WRC va include peste 70 de modele de mașini: în ziua lansării, jucătorii vor avea la dispoziție o gamă largă de opțiuni specifice raliurilor, printre care toate vehiculele aferente sezonului 2023, atât din clasa WRC, cât și din WRC 2 și Junior WRC.

Autenticitatea sportului cu motor pe teren accidentat este sporită de sistemul dinamic de manevrabilitate promis din joc. Acesta promite jucătorilor o experiență de șofat autentică pe toate tipurile de teren, inclusiv îmbunătățiri aduse manevrabilității pe asfalt, force feedback-ului, simulărilor aerodinamice, inerției trenului de rulare, frânării progresive și multor alte elemente.

EA SPORTS WRC urmează să fie lansat pe 3 noiembrie 2023, în versiuni pentru pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam). Toți cei care plasează o precomandă pentru joc vor primi cinci VIP Rally Pass-uri, ce vor oferi acces la conținut suplimentar după lansare, precum și trei vanity pack-uri constând în design-uri pentru automobile și echipamente.

EA SPORTS WRC
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News