VIDEO: Gameplay Deep Dive despre noutățile aduse de EA SPORTS F1 23

Autor: Cosmin Aionita | 12.05.2023
VIDEO: Gameplay Deep Dive despre noutățile aduse de EA SPORTS F1 23
Foto: EA Sports

Electronic Arts a publicat primul videoclip de tip „Deep Dive” pentru EA SPORTS F1 23, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1, ce urmează să fie lansat pe 16 iunie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (via EA App, Epic Games Store și Steam).

Clipul de mai sus vizează principalele inovații aduse de noul joc, naratoarea fiind Natalie Pinkham, prezentatoare F1 în cadrul Sky Sports. Dinamica și manevrabilitatea, inovații principale, au fost îmbunătățite în F1 23, precum și noua tehnologie pentru controller – Precision Drive –, oferind atât jucătorilor cu volan, cât și celor cu controller, o manevrabilitate mai bună a monopostului. De asemenea, acest deep dive acopera și funcționalitățile cerute de comunitate și adăugate în joc, mai precis cursa de 35% (Sprint) și steagurile roșii.

De asemenea, sunt oferite detalii cu privire la două noi locații care vor debuta în F1 2023: Circuitul Stradal din Las Vegas, Nevada, S.U.A. și Circuitul International Losail, din Doha, Qatar, reprezentate în mod autentic în joc.

Săptămâna viitoare urmează să fie public un nou clip “Deep Dive” cu privire la îmbunătățirile aduse modurilor de joc, inclusiv Braking Point 2, F1 World, multiplayer, dar și cu privire la revenirea modurilor Career și My Team.

F1 23 va fi disponibil de pe 16 iunie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News