VIDEO: Gameplay Trailer pentru WWE 2K23. Modul WarGames prezentat în premieră

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2023
VIDEO: Gameplay Trailer pentru WWE 2K23. Modul WarGames prezentat în premieră
Foto: 2K

2K a dezvăluit un nou trailer pentru WWE 2K23, de această dată realizat în întregime din secvențe de gameplay. Trailer-ul, pe care îl puteți viziona în continuare, include și o primă privire aruncată asupra modului WarGames, ce urmează să debuteze în cadrul acestui nou joc al seriei WWE. Nu în ultimul rând, în secvențele de mai jos puteți admira superstaruri WWE precum John Cena, The Rock, Bianca Belair, Logan Paul, The Undertaker, Rhea Ripley, Bobby Lashley și alții.

WWE 2K23 va aduce lucruri noi, cum ar fi o abordare diferită a modului 2K Showcase, care va combina secvențele de gameplay cu înregistrările video reale și la va oferi jucătorilor, din posturile unora dintre cei mai temuți adversari ai lui John Cena, să-l doboare pe superstar în ring.

O altă noutate din WWE 2K23 va fi reprezentată de introducerea modului WarGames, unde meciurile 3v3 sau 4v4 vor putea fi abordate atât single player, cât și multiplayer, în două ringuri alăturate, aflate în interiorul unei cuști de oțel.

Din distribuția de superstar-uri jucabile nu vor lipsi luptători aflați în activitate sau legende precum Roman Reigns, „American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar sau „Stone Cold” Steve Austin.

WWE 2K23 va fi lansat pe 17 martie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

WWE WarGames
Foto: 2K

Sursa: WWE 2K YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News