WWE 2K23 se lansează cu John Cena pe copertă. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2023
WWE 2K23 se lansează cu John Cena pe copertă. Când îl vom putea juca
Foto: 2K

2K a dezvăluit WWE 2K23, cel mai recent titlu al seriei ce are în prim plan circuitul de wrestling profesionist cu același nume. Dezvoltat de studioul Visual Concepts, WWE 2K23 urmează să fie lansat în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

Și, pentru a aniversa două decenii de când a devenit un superstar WWE, pe coperta jocului se va afla nimeni altul decât John Cena, campion mondial de nu mai puțin de 16 ori, vedetă la Hollywood, dar și producător executiv al coloanei sonore din WWE 2K23.

WWE 2K23 își propune să încerce lucruri noi pentru serie, cum ar fi o abordare diferită a modului 2K Showcase, care va combina secvențele de gameplay cu înregistrările video reale și la va oferi jucătorilor, din posturile unora dintre cei mai temuți adversari ai lui Cena, să-l doboare pe superstar în ring.

O altă noutate va fi reprezentată de introducerea modului WarGames, unde meciurile 3v3 sau 4v4 vor putea fi abordate atât single player, cât și multiplayer, în două ringuri alăturate, aflate în interiorul unei cuști de oțel.

Din distribuția de superstar-uri jucabile nu vor lipsi luptători aflați în activitate sau legende precum Roman Reigns, „American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar sau „Stone Cold” Steve Austin.

Toate acestea se vor adăuga obișnuitelor moduri MyGM, MyFACTION, MyRISE, care vor primi, la rândul lor, îmbunătățiri și adăugiri, precum și modului Universe, ce va permite crearea propriei versiuni a circuitului WWE (cu propria distribuție de luptători, propriile event-uri etc.), precum și popularului Creation Suite (ce permite crearea de wrestleri, arene, turnee etc. noi, ce vor putea fi partajate între utilizatori, indiferent de platforma pe care aleg să achiziționeze jocul).

WWE 2K23 va fi lansat pe 17 martie 2023, în ediții Standard și Cross-Gen pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam). Variantele Deluxe Edition și Icon Edition vor fi disponibile cu trei zile mai devreme, pe 14 martie 2023, pentru aceleași platforme.

WWE 2K23
Foto: 2K

Sursa: 2K

Urmărește Go4Games.ro pe Google News