VIDEO: Primele secvențe de gameplay brut din EA SPORTS WRC

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2023
VIDEO: Primele secvențe de gameplay brut din EA SPORTS WRC
Foto: EA Sports

Electronic Arts a lansat un nou clip de “gameplay brut” din EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, dezvoltat de studioul Codemasters. Astfel, în secvențele de mai jos, îl puteți admira pe pilotul de raliuri și game designer-ul Jon Armstrong cum abordează trei dintre traseele disponibile în joc.

EA SPORTS WRC va include în gameplay peste 200 de etape de raliu, alături de cele 78 de modele de mașini, ce acoperă întreaga istorie a acestui sport. Sistemul de manevrabilitate dinamică promite să fie cel mai autentic și dinamic model de manevrabilitate pe care echipa Codemasters l-a construit până în prezent.

Jucătorii vor putea proiecta și pilota propriile mașini de raliu, odată cu introducerea modului Builder, dar și să retrăiască momente memorabile ale istoriei competițiilor de raliu în modul Moments. Mai multe detalii despre modurile de joc din EA SPORTS WRC sunt disponibile aici.

EA SPORTS WRC urmează să fie lansat pe 3 noiembrie 2023, în versiuni pentru pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News