WRC 10 FIA World Rally Championship – primele secvențe din modul Anniversary

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2021
WRC 10 FIA World Rally Championship – primele secvențe din modul Anniversary
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon a publicat un nou trailer cu secvențe de gameplay din WRC 10 FIA World Rally Championship, prezentând astfel una dintre probele istorice reproduse în joc (modul Anniversary): victoria regretatului pilot Colin McRae, la bordul mașinii Subaru Impreza WRC, în ediția din 1997 a Rallye Sanremo.

Modul Anniversary, cireașa de pe tortul WRC 10

Acest event va fi inclus în modul Anniversary din WRC 10, conceput sub forma unei retrospective, prin intermediul căreia jucătorii vor avea ocazia de a retrăi 19 dintre momentele ce au scris istorie în Campionatul Mondial de Raliuri.

Aceste probe speciale vor testa talentul de șofer al jucătorilor, impunând condiții specifice fiecărei ere. Astfel, vor fi adăugate șase “raliuri istorice”, incluzând legendarul Raliu Acropole (din Grecia), dar și Rallye Sanremo (din Italia), precum și 20 de modele legendare de mașini din istoria World Rally Championship (Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi și Toyota).

Producătorii de la studioul KT Racing promit și o îmbunătățire a comportamentului mașinilor, a fizicii bolizilor, pentru o experiență și mai realistă. Controlul forțelor aerodinamice, al motoarelor turbo și al frânelor va primi o atenție specială, devenind mai autentic, indiferent de suprafața pe care vor avea loc întrecerile. Sistemul de redare audio va fi îmbunătățit, la rândul său, în această continuare a seriei WRC.

WRC 10 FIA World Rally Championship va fi lansat pe 2 septembrie 2021, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC (atât prin Steam, cât și prin Epic Games Store).

WRC 10
Foto: Nacon

Sursa: Nacon YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News