WWE 2K22 a fost anunțat la WrestleMania 37

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2021
WWE 2K22 a fost anunțat la WrestleMania 37
Foto: 2K

2K Games, alături de studioul Visual Concepts, a ales cel mai spectaculos moment din industria wrestling-ului profesionist pentru a dezvălui jocul WWE 2K22. Anunțul a fost făcut chiar în cadrul transmisiei ediției WrestleMania cu numărul 37, acesta fiind cel mai important eveniment pay-per-view din calendarul WWE (World Wrestling Entertainment).

Dezvăluirea viitorului joc WWE 2K22 a fost realizată prin intermediul trailer-ului de mai sus, ce include atât imagini din sportul real, cât și secvențe in-game din joc, cu superstarul WWE Rey Mysterio în prim plan. Mysterio, o legendă a stilului lucha libre și una dintre cele mai titrate vedete din istoria WWE, îl înfrunta pe adversarul său – Cesaro –, aplicându-i lovitura sa specială: 619.

Trailer-ul se încheie cu motto-ul „It Hits Different”, sugerând că studioul producător Visual Concepts pregătește o experiență diferită față de mai vechile titluri ale seriei.

WWE 2K20 a fost foarte criticat, iar WWE 2K21 anulat

Precedentul joc al seriei, WWE 2K20, a fost primul dezvoltat de studioul Visual Concepts (studioul din spatele seriei NBA 2K) după ce 2K Games a hotărât să întrerupă colaborarea cu echipa japoneză de la Yuke’s, ce avea o experiență de nu mai puțin de 20 de ani în realizarea jocurilor de wrestling.

WWE 2K20 nu a primit recenzii favorabile, fiind criticat din cauza bug-urilor de toate felurile, precum și din cauza opțiunilor ce lipseau în comparație cu precedentele titluri din seria WWE. Din acest motiv, producătorii au preferat să „sară” peste ediția 21, concentrându-se pe rezolvarea tuturor acestor probleme pentru WWE 2K22.

Momentan, WWE 2K22 nu are încă o dată de lansare confirmată, și nu au fost anunțate nici platformele pe care jocul urmează să-și facă apariția. Cel mai probabil însă, toate aceste informații vor fi comunicate în viitorul foarte apropiat.

WWE 2K22
Foto: 2K

Sursa: 2K Games

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News