Cum arată și când apare NBA 2K21 pe PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 08.10.2020
Cum arată și când apare NBA 2K21 pe PlayStation 5

2K a dezvăluit primele secvențe din versiunea next-gen a lui NBA 2K21, demonstrând, în clipul de mai jos, cum arată jocul pe PlayStation 5. Așadar, în imaginile de mai jos, putem admira cum arată meciul dintre echipele Golden State Warriors și Dallas Mavericks în versiunea next-gen a jocului NBA 2K21 pe PlayStation 5.

Grafică mai bună și nu numai

Dezvoltată de studioul Visual Concepts, versiunea next-gen a jocului NBA 2K21 va fi disponibilă atât pentru PlayStation 5, cât și pentru noile console Xbox Series X și Xbox Series S și va oferi o serie consistentă de îmbunătățiri:

  • Un nou nivel pentru grafică, cu iluminare, texturi, fizica și animații next-gen.
  • Un sistem relucrat de mișcare a jucătorilor și de simulare a coliziunilor dintre aceștia, în funcție de manevrele executate pe terenul de joc. Producătorii promit astfel o simulare mai fluentă a baschetului, inclusiv a porțiunii “de contact” a acestui sport.
  • Meciurile vor prinde viață, peste 150 de personaje cu AI propriu urmând să “populeze” porțiunea inferioară a arenelor din joc.
  • Coloana sonoră va fi extinsă până la nu mai puțin de 202 de melodii, mai multe piese urmând să fie adăugate după lansare.

Cum arată NBA 2K21 pe PlayStation 5

Disponibil chiar din momentul lansării noilor console

Ediția next-gen a jocului NBA 2K21 va fi disponibilă pentru consolele Xbox Series X și Xbox Series S începând cu 10 noiembrie 2020, iar pentru PlayStation 5 începând cu 12 noiembrie 2020.

Consola PlayStation 5 va fi lansată în România pe 19 noiembrie 2020.

Cum arată NBA 2K21 pe PlayStation 5

Sursa: NBA 2K YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News