Ziua Națională a României este sărbătorită cu un echipament special în FIFA 21 Ultimate Team

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2020
Ziua Națională a României este sărbătorită cu un echipament special în FIFA 21 Ultimate Team
Foto: EA Sports

Cu ocazia Zilei Naționale a României, EA Sports a dezvoltat un echipament de joc pentru FIFA 21 special dedicat celebrării acestui moment. Acest echipament aniversar este disponibil chiar acum pentru jucătorii de FIFA 21 Ultimate Team, prin intermediul unui Squad Building Challenge.

Ionel Stănescu, Line Producer EA SPORTS FIFA in cadrul echipei EA România, a declarat urmatoarele:

Suntem încântați să aducem pe ecranele atâtor oameni din întreaga lume acest echipament special, care celebrează o ocazie atât de importantă pentru noi, aici, în România, un echipament pe care toți fanii români îl pot purta cu mândrie pe terenul virtual de fotbal. Sperăm ca acest gest să ofere un exemplu al modului în care fotbalul și jocurile video pot uni oameni și cauze din toată lumea.

Echipamentul aniversar este disponibil chiar acum în FIFA 21 Ultimate Team și va putea fi utilizat până pe 5 decembrie 2020, putând fi obținut de jucători prin intermediul unui Squad Building Challenge.

echipament FIFA 21
Foto: EA Sports

Versiunile next-gen de FIFA 21 se pregătesc de lansare

EA Sports se pregătește, de asemenea, de lansarea edițiilor next-gen de FIFA 21 pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Acestea vor aduce numeroase îmbunătățiri și adăugiri grafice și tehnologice, secvența introductivă a jocului, pe care o puteți urmări mai jos, fiind elocventă în acest sens.

Nu în ultimul rând, jucătorii care cumpără sau care au cumpărat deja FIFA 21 pentru PlayStation 4 sau Xbox One, pot obține versiunea jocului pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S în mod gratuit, începând cu 4 decembrie. Progresul din modurile de joc FIFA Ultimate Team și Volta Football se va pastra atunci cand faceti trecerea de la o consolă de generație actuală la una next-gen.

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil acum pe PlayStation 4, Xbox One, PC, varianta next-gen urmând să fie lansată pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S pe 4 decembrie 2020.

Sursa: EA România, EA Sports FIFA YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News