Ofertă de nerefuzat: Command & Conquer Remastered Collection la un preț excelent

Autor: Cosmin Aionita | 19.01.2023
Ofertă de nerefuzat: Command & Conquer Remastered Collection la un preț excelent
Foto: Electronic Arts

Pentru o perioadă limitată, Electronic Arts oferă pachetul Command & Conquer Remastered Collection la un preț excelent, de nerefuzat. Astfel, până luni, 23 ianuarie 2023, puteți achiziționa colecția de pe Steam pentru numai 2,99€, o reducere de 85% față de prețul complet.

Command & Conquer Remastered Collection include jocurile Command & Conquer: Tiberian Dawn și Command & Conquer: Red Alert, ambele cu grafică refăcută pentru rezoluție 4K, coloana sonoră remasterizată, îmbunătățiri ale interfeței, o schemă de control actualizată, editorul de hărți, multiplayer-ul reconstruit pe o fundație online modernă, secvențe cinematice upscalate cu ajutorul filtrelor controlate de AI, tot conținutul suplimentar din edițiile de console ale jocurilor, precum și expansion pack-urile Covert Ops, Counterstrike și Aftermath etc.

Jucătorii au posibilitatea de a comuta oricând doresc între look-ul clasic al jocurilor, în rezoluție 320×200, sau noul mod grafic 4K (3840×2160).

Command & Conquer Remastered Collection este disponibil pentru PC și poate fi achiziționat de pe Steam, până pe 23 ianuarie 2023, la un preț de numai 2,99€.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News