Cum puteți urmări în direct competiția CivLan 2022 dedicată jocului Civilization VI

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2022
Cum puteți urmări în direct competiția CivLan 2022 dedicată jocului Civilization VI

CivFR, o comunitate de gaming din Franța, organizează în perioada 17 – 20 februarie 2022 un eveniment LAN dedicat jocului Civilization VI. La competiție s-au înscris peste 100 de gameri din toate regiunile, evenimentul Live putând fi urmărit pe https://www.twitch.tv/onspottv.

Comunitatea CivFR numără peste 14.000 de membri și are ca scopuri principale promovarea jocului în toate formele sale, implementarea de proiecte dedicate și organizarea de evenimente de gaming.

Civilization este unul dintre cele mai longevive jocuri de strategie, prima sa ediție fiind lansată tocmai în anul 1991 de către Sid Meier și studioul MicroProse. Cea mai recentă iterație a seriei – Civilization VI – a fost lansată în anul 2016, fiind dezvoltată de către Firaxis Games.

Jocul a fost oferit în mod gratuit prin intermediul Epic Games Store, fiind în continuare unul dintre cele mai jucate titluri de strategie de pe Steam. Astfel, în luna decembrie 2021, pe Stream, au fost prezenți concomitent nu mai puțin de 54.450 de gameri activi în Civilization VI.

Mihai Buga este reprezentantul comunității de Civilization VI din România (twitch.tv/OnSpotTV), fiind unul dintre streamerii oficiali ai evenimentului și un gamer implicat activ în dezvoltarea si organizarea concursurilor de acest gen.

Sursa: OnSpotTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News