Dying Breed este un joc de strategie dedicat nostalgicilor, ce va include secvențe cinematice FMV

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2023
Dying Breed este un joc de strategie dedicat nostalgicilor, ce va include secvențe cinematice FMV
Foto: MicroProse

Fanii strategiilor în timp real de modă veche, precum primele jocuri WarCraft, Age of Empires sau Dark Reign, dar mai ales ai seriei Command & Conquer, au un nou motiv de bucurie. Este vorba despre Dying Breed, un joc RTS (real time strategy) single player retro, dezvoltat de debutanții de la Sarnayer Studio, ce urmează să fie publicat de revitalizatul publisher MicroProse Software.

Ajunge să vizionați trailer-ul de mai sus pentru a realiza că Dying Breed este realizat după toate „regulile nescrise” ale jocurilor de strategie din anii ’90, cu un aspect grafic pixelizat, ce aduce aminte în primul rând de începuturile seriei Command & Conquer, dar și cu, atenție!, secvențe cinematice FMV (full motion video), ce folosesc actori reali (din nou, o caracteristică de bază a seriei C&C).

Conform poveștii jocului, în Dying Breed jucătorii vor fi nevoiți să supraviețuiască într-o lume post-apocaliptică, unde trebuie să-și construiască o bază și să adune resursele necesare pentru a dezvolta forțe capabile să lupte împotriva unor amenințări precum hoardele de zombies sau niște viermi imenși ce au invadat pământul.

Nu a fost comunicată încă o dată de lansare pentru Dying Breed, însă jocul deja beneficiază de o pagină de Steam, doritorii având posibilitatea de a-l adăuga în wishlist-uri.

Dying Breed
Foto: MicroProse

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News