Halo Wars 2 a fost finalizat, sesiune beta nouă la sfârşitul lunii

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2017
Halo Wars 2 a fost finalizat, sesiune beta nouă la sfârşitul lunii

Microsoft şi 343 Industries au confirmat, prin intermediul contului de Twitter al lui Dan Ayoub (conducătorul studioului 343 Industries), că dezvoltarea lui Halo Wars 2 a fost finalizată, jocul atingând stadiul gold, fiind astfel pregătit pentru a fi trimis către fabrici, unde urmează să fie multiplicat.

Cu această ocazie, Microsoft a dezvăluit că Halo Wars 2 va avea partea de o nouă sesiune de testare beta în intervalul 20 – 30 ianuarie 2017, disponibilă pentru toţi doritorii, pe Xbox One sau pe PC-urile echipate cu Windows 10. Acest nou beta se va concentra în exclusivitate pe modul de joc Blitz, care combină mecanicile clasice ale jocurilor de strategie în timp real cu abilităţile conferite de cărţile de joc din pachetul fiecărui jucător. În această sesiune beta jucătorii se vor putea aventura în meciuri 1v1, 2v2 sau 3v3, pe harta numită „Proving Grounds”.

Halo Wars 2 este dezvoltat de studioul The Creative Assembly (seria Total War) în colaborare cu 343 Industries şi promite o campanie cuprinzătoare, bazată pe o poveste captivantă, precum şi o componentă multiplayer solidă.

Halo Wars 2 va fi lansat pe 21 februarie 2017, în ediţii pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News