Halo Wars 2 – nou trailer, Halo Wars: Defenitive Edition pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2016
Halo Wars 2 - nou trailer, Halo Wars: Defenitive Edition pentru precomenzi

Cei de la Microsoft şi 343 Industries au fost prezenţi pe scenă The Game Awards 2016 pentru a prezenta un nou trailer din Halo Wars 2, dedicat antagonistului principal din joc: Atriox, conducătorul grupului de mercenari The Banished.

Mai mult, precomenzile digitale pentru Halo Wars 2: Ultimate Edition vor garanta accesul la Halo Wars: Definitive Edition, versiunea remasterizată a primului joc din serie. Cei care precomandă Halo Wars 2: Ultimate Edition vor putea descărcă şi juca Halo Wars: Definitive Edition începând cu 20 decembrie 2016. Astfel, va fi pentru prima oară când jocul celor de la Ensemble Studios va putea fi încercat şi pe PC.

În schimb, Halo Wars 2 este dezvoltat de studioul The Creative Assembly (seria Total War) în colaborare cu 343 Industries şi promite o campanie cuprinzătoare, bazată pe o poveste captivantă, precum şi o componentă multiplayer solidă.

Halo Wars 2 va fi publicat, pe lângă consolele Xbox One, şi pentru PC-urile echipate Windows 10, fiind inclus în programul Xbox Play Anywhere (multiplayer şi salvări crossplatform, crossbuy pentru varianta digitală a jocului).

Halo Wars 2 va fi lansat pe 21 februarie 2017, în ediţii pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Halo Wars Definitive Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News