Homeworld: Deserts of Kharak – Story Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2016
Homeworld: Deserts of Kharak - Story Trailer

Gearbox Software a lansat un nou trailer pentru Homeworld: Deserts of Kharak, noul joc de strategie dezvoltat de Blackbird Interactive. Acest nou trailer este dedicat firului epic din joc, gândit de echipa producătoare drept prequel pentru primul Homeworld.

Blackbird Interactive a fost format din veterani ai Relic Entertainment, cu titluri precum cele din seriile Homeworld sau Company of Heroes la activ. Iniţial, noul joc a avut o altă denumire, însă, după ce Gearbox Software a achiziţionat licenţa Homeworld, echipa producătoare a hotărât să adapteze creaţia lor universului Homeworld. Astfel a luat naştere Homeworld: Deserts of Kharak, un joc de strategie în timp real în care, spre deosebire de primele două titluri ale seriei, acţiunea va avea loc la nivelul solului, printre dunele deşertului Kharak.

Homeworld: Deserts of Kharak va fi lansat pentru PC pe 20 ianuarie 2016. Cei care plasează o precomandă prin intermediul Steam vor primi gratuit pachetul Homeworld: Remastered Collection. În cazul în care deţineţi deja aceste jocuri, Gearbox Software oferă o reducere de 20% pentru aceste precomenzi.

Homeworld Deserts of Kharak

Urmărește Go4Games.ro pe Google News