Homeworld Remastered Collection se lansează în februarie (UPDATE: cerinţe de sistem)

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2015
Homeworld Remastered Collection se lansează în februarie (UPDATE: cerinţe de sistem)

Update: Gearbox Software a dezvăluit şi cerinţele de sistem necesare pentru a rula colecţia remasterizată Homeworld. Atenţie, acestea reprezintă sistemul recomandat de producător pentru a juca Homeworld Remastered Collection în condiţii optime:

OS: Windows 7
Procesor: CPU Quad Core 2.3 GHz
Memorie RAM: 4 GB
Placă video: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 (1GB memorie video)
Hard Disk: 20 GB disponibili

De asemenea, Gearbox Software a pus la dispoziţia presei mai multe secvenţe de gameplay din Homeworld Remastered Collection, pe care le puteţi admira în montajul de mai jos. Homeworld Remastered Collection va fi disponibil pe 25 februarie 2015, pentru PC, prin intermediul Steam.


După aprope doi ani de la anunţul iniţial, Gearbox Software s-a folosit de apariţia de la PAX South 2015 pentru a confirma data de lansare pentru Homeworld Remastered Collection, un pachet ce oferă acces la versiunile refăcute a doua dintre cele mai iubite jocuri de strategie din toate timpurile. Astfel, Homeworld Remastered Collection va fi disponibil începând cu 25 februarie 2015, exclusiv pentru PC. Mai mult, acest anunţ a venit însoţit şi de primul trailer cu secvenţe de gameplay din acest pachet remasterizat, precum şi de imagini noi, pe care le puteţi admira mai jos.

Pachetul Homeworld Remastered Collection va include ambele jocuri ale seriei Homeworld, în versiuni remasterizate, cu grafica adusă la standardele din ziua de azi. De asemenea, pentru nostalgici, Homeworld Remastered Collection va oferi şi Homeworld 1 şi Homeworld 2, jocurile în forma lor originală, adaptate pentru a rula pe sistemele moderne. Nu în ultimul rând, Homeworld Remastered Collection va oferi acces şi la Homeworld Remastered Steam Multiplayer Beta, care va debuta odată cu lansarea colecţiei, pe 25 februarie 2015.

Jocurile originale Homeworld 1 şi 2 au fost dezvoltate de Relic Entertainment (acum în curtea SEGA), fiind lansate pentru PC în 1999, respectiv 2003. Seria Homeworld a fost achiziţionată de Gearbox Software în urma falimentului publisher-ului THQ, compania lui Randy Pitchford plătind nu mai puţin de 1,35 milioane de dolari pentru această franciză. Brian Martel, chief creative officer al celor de la Gearbox, a declarat că a căpătat o mare dragoste şi respect faţă de jocurile Homeworld, ocupându-se personal de bunul mers al acestei achiziţii.

Homeworld Remastered Collection va fi lansat pe 25 februarie 2015, exclusiv pentru PC, prin intermediul Steam. Precomenzile pentru Homeworld Remastered Collection sunt disponibile chiar acum, iar cei care aleg această metodă de achiziţie beneficiază de un preţ redus cu 15% faţă de cel normal (27,19€ în loc de 31,99€).

Homeworld Remastered Collection

Homeworld Remastered CollectionHomeworld Remastered Collection

Homeworld Remastered CollectionHomeworld Remastered Collection

Homeworld Remastered Collection

Urmărește Go4Games.ro pe Google News