Noul joc The Settlers a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2022
Noul joc The Settlers a fost amânat
Foto: Ubisoft

Ubisoft a decis să amâne lansarea proaspăt dezvăluitului joc de strategie The Settlers. Conform comunicatului oficial emis de publisher, hotărârea a fost luată după finalizarea sesiunii Closed Beta de la finele lunii ianuarie, feedback-ul primit din partea jucătorilor demonstrând ca nivelul calitativ al jocului nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Astfel, noul The Settlers a fost amânat, fără a fi oferită însă o nouă perioadă de lansare. Timpul de dezvoltare suplimentar va fi folosit pentru a îmbunătăți jocul, producătorii urmând să pună cel mai mult accent pe calitatea acestuia. Noi informații despre The Settlers vor fi comunicate prin intermediul viitoarelor update-uri din partea celor de la Ubisoft.

Un reboot al seriei The Settlers

Dezvoltat de studioul Ubisoft din Düsseldorf, noul The Settlers a fost conceput drept un reboot al seriei, inspirat în principal din precedentele titluri populare precum The Settlers 3 și 4. Realizat cu ajutorul motorului grafic proprietar Snowdrop Engine (folosit și pentru titlurile Tom Clancy’s The Division, precum și pentru viitorul Avatar: Frontiers of Pandora), jocul își propune să devină un nou etalon grafic pentru titlurile de strategie.

The Settlers va oferi trei moduri de joc: campania single player, Onslaught și skirmish (Solo vs. AI, co-op vs. AI sau PvP, cu până la opt jucători).

Narativ, jocul se va concentra pe povestea Elari (una dintre facțiunile din joc), forțată să-și părăsească tărâmul de baștină și să se relocheze în teritorii noi și necunoscute. În total, vor fi incluse trei facțiuni jucabile, fiecare cu propriile aspect, stil de joc și poveste.

The Settlers este dezvoltat pentru PC, la acest moment nefiind confirmată o eventuală perioadă de lansare.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News