Shogun 2: Fall of The Samurai se va lansa pe 23 martie 2012

| 01.02.2012
Shogun 2: Fall of The Samurai se va lansa pe 23 martie 2012

SEGA, împreuna cu The Creative Assembly au anunţat că expansion-ul Total War Shogun 2: Fall of The Samurai va fi lansat, exclusiv pentru PC, pe 23 martie 2012. Fall of The Samurai va fi un pachet de sine stătător, nu va necesita versiunea iniţială a lui Total War: Shogun 2 şi se va axa pe perioada industrializării Japoniei.

Shogun 2 Fall of The SamuraiShogun 2: Fall of The Samurai va oferi posibilitatea de a juca alături de şase clanuri noi, împotriva unor puteri străine precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau Franţa. Harta campaniei va fi îmbunătăţită semnificativ, vor fi adăugate clădiri şi tehnologii noi (linii ferate, bombardamente navale etc.). Expansion-ul va oferi nu mai puţin de zece tipuri noi de nave, printre care ambarcaţiunile echipate cu torpile sau navele de luptă din clasa Ironclad. Nici forţele terestre nu vor duce lipsă de adiţii, 30 de unităţi noi fiind pregătite pentru Fall of The Samurai.

Odată cu anunţarea datei de lansare, SEGA a oferit publicităţii şi o serie de imagini noi din Shogun 2: Fall of The Samurai, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News