Tempest Rising este un nou joc de strategie în stil Command & Conquer. Demo-ul gratuit este disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 29.08.2023
Tempest Rising este un nou joc de strategie în stil Command & Conquer. Demo-ul gratuit este disponibil acum
Foto: 3D Realms

Tempest Rising este unul dintre cele mai recente proiecte ale 3D Realms, un joc de strategie în timp real realizat de studiourile Slipgate Ironworks și 2B Games. Fanii Command & Conquer vor recunoaște imediat sursele de inspirație ale producătorilor, jocul fiind realizat în stilul seriei cu care Westwood Studios a scris istorie la mijlocul anilor ’90.

Și aici vom avea parte de două tabere care se vor confrunta pentru supremația planetei, de două campanii single player a câte 15 misiuni fiecare, precum și de secvențe cinematice în stilul C&C. Diferența o face abordarea vizuală actualizată din Tempest Rising, atât gameplay-ul propriu-zis, cât și secvențele cinematice fiind redate cu grafică 3D modernă, jocul fiind realizat cu ajutorul Unreal Engine. Mai mult, în Tempest Rising clipurile de briefing sunt interactive, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a discuta cu anumite personaje, să le pună diferite întrebări etc.

Bineînțeles, nu va lipsi nici componenta multiplayer din Tempest Rising, cu toate modurile de joc la care ne-am putea aștepta de la un asemenea titlu: Skirmish, meciuri custom și ranked multiplayer matchmaking.

Și, deși Tempest Rising nu are încă o dată de lansare stabilită, 3D Realms oferă deja o versiune demo a jocului pentru PC, disponibila în mod gratuit prin Steam. Această variantă demonstrativă permite jucarea primelor misiuni din ambele campanii, alături de Global Defence Forces, respectiv Tempest Dynasty.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News