Total War Saga: Thrones of Britannia a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2018
Total War Saga: Thrones of Britannia a fost amânat

SEGA şi studioul Creative Assembly vin cu o veste mai puţin plăcută despre Total War Saga: Thrones of Britannia: după o sesiune de playtesting alături de presa de specialitate, în ciuda feedback-ului pozitiv primit, echipa producătoare a decis să amâne lansarea jocului cu câteva săptămâni. Astfel, programat iniţial pentru jumătatea lunii aprilie, Total War Saga: Thrones of Britannia a fost reprogramat pentru 3 mai 2018.

Această perioadă suplimentară nu le va permite celor de la Creative Assembly doar să finiseze Total War Saga: Thrones of Britannia, ci şi să adauge îmbunătăţiri în ceea ce priveşte anumite elemente-cheie ale jocului, precum interfaţa cu utilizatorul sau rutinele de inteligenţă artificială.

Total War Saga Thrones of Britannia

Acţiunea din Thrones of Britannia va începe în anul 878, după invazia insulei britanice de către vikingi. Cu numeroase teritorii aflate sub controlul nordicilor, Alfred cel Mare al Wessex-ului (eroul trailer-ului de mai sus), împreună cu ceilalţi regi din Anglia, Irlanda, Scoţia şi Ţara Galilor au propriile aspiraţii, urmărind nu doar eliberarea ţărilor de sub jugul vikingilor, dar şi interese ascunse.

Cei de la Creative Assembly promit cea mai detaliată hartă de campanie implementată vreodată într-un joc Total War, accentul fiind pus acum pe reproducerea fidelă a unor regiuni mult mai restrânse, dar şi mult mai bogate în detalii, decât în titlurile clasice ale seriei.

Total War Saga: Thrones of Britannia va fi lansat pe 3 mai 2018, exclusiv pentru PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News