Total War: Three Kingdoms a fost amânat din nou

Autor: Cosmin Aionita | 12.02.2019
Total War: Three Kingdoms a fost amânat din nou

SEGA şi studioul Creative Assembly au anunţat încă o amânare pentru jocul de strategie Total War: Three Kingdoms. Anunţat iniţial pentru toamna anului trecut, Total War: Three Kingdoms fusese deja amânat până în prima parte a acestui an, lansarea sa fiind programată pentru 7 martie 2019. Se pare că studioul producător are nevoie de şi mai mult timp pentru a finisa jocul, Total War: Three Kingdoms fiind aşteptat acum pe 23 mai 2019.

De altfel, Rob Bartholomew, studio brand director în cadrul Creative Assembly, a recunoscut că echipa în care îşi desfăşoară activitatea este extrem de norocoasă pentru că îşi poate permite să amâne lansarea jocului. Timpul suplimentar va fi folosit pentru a îmbunătăţi experienţa de joc, pentru a o ridica la nivelul aşteptat de fani.

Total War: Three Kingdoms va fi primul joc al seriei care se va opri asupra istoriei Chinei, acţiunea urmând să înceapă în anul 190 e.n., o perioadă de criză în care dinastia Han se prăbuşea în faţa împăratului, la rândul său doar un copil influenţat de tiranul Dong Zhuo. Împotriva acestei ameninţări s-a ridicat o alianţă formată din trei războinici de seamă, reprezentanţi ai unor familii alese. Deşi soarta ţării depinde de ea, ambiţiile personale riscă să distrugă această alianţă fragilă.

Total War: Three Kingdoms este aşteptat pentru PC pe 23 mai 2019.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News