Total War: Warhammer III, anunțat oficial. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2021
Total War: Warhammer III, anunțat oficial. Când va fi lansat
Foto: SEGA

SEGA tocmai a anunțat Total War: Warhammer III, cel de-al treilea titlu rezultat din colaborarea cu studioul Creative Assembly și Games Workshop, compania creatoare a universului Warhammer.

Strategie de proporții epice

Conform anunțului oficial, în Total War: Warhammer III, fiecare alegere făcută de jucător va defini conflictul de proporții ce urmează să fie portretizat în joc, de la misterioasele Lands of the East și până la teritoriile infestate de demoni din Realms of Chaos. De asemenea, finalul trilogiei Total War: Warhammer promite experiența unui joc de strategie la o scară nemaivăzută până acum.

Jocul va include noi rase preluate din World of Warhammer Fantasy Battles, printre care Kislev și Cathay (nemaivăzute până acum într-un joc video), precum și facțiunile din tabăra Chaos: Khorne, Nurgle, Slaanesh și Tzeentch, cu cea mai diversă distribuție de eroi legendari, monștri de dimensiuni epice, creaturi zburătoare și puteri magice.

În campania principală, jucătorii vor fi însărcinați cu salvarea sau exploatarea puterii oferite de un zeu moribund. Fiecare rasă va beneficia de propria călătorie, unică, prin coșmarurile din Chaos Realm, sfârșitul urmând să determine soarta acestui univers.

Precomenzile sunt disponibile acum

Total War: Warhammer III urmează să-și facă apariția în ultima parte a anului 2021, pentru PC, precomenzile fiind deja disponibile prin Steam, la un preț echivalent cu 59,99€, sau prin Epic Games Store, la prețul de 245 lei.

Total War Warhammer 3

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News