Versiune demo pentru Desperados III, disponibilă acum

Autor: Cosmin Aionita | 02.06.2020
Versiune demo pentru Desperados III, disponibilă acum

THQ Nordic și studioul Mimimi Games ne-au făcut o surpriză frumoasă, lansând versiunea demo pentru jocul Desperados III. Demo-ul este disponibil, în mod gratuit, prin intermediul platformei GOG (Good Old Games) și poate fi descărcat de aici.

Ce veți putea încerca în versiunea demo pentru Desperados III

Demo-ul Desperados III include două misiuni din versiunea completă a jocului, preluate din prima parte a campaniei. În prima dintre acestea, din postura unui John Cooper mai tânăr, veți putea parcurge o serie de tutoriale într-o vânătoare de recompense alături de tatăl eroului.

În a doua misiune inclusă în demo, jucată din postura versiunii mature a lui Cooper, îi veți putea folosi întregul arsenal de abilități împotriva unei găști de bandiți și vă veți putea alia cu legendarul Doc McCoy pentru a împiedica jefuirea unui tren. Mai mult, este inclus și un scurt teaser pentru o a treia misiune, în care eroii își vor uni forțele cu Hector, un nou personaj, într-un oraș aflat sub stăpânirea nelegiuiților.

Conform celor de la Mimimi Games, autori și ai deosebit de apreciatului Shadow Tactics: Blades of the Shogun, conținutul inclus în demo-ul Desperados III ar trebui să țină jucătorii ocupați între 90 și 120 de minute.

Desperados III va fi lansat pe 16 iunie 2020, în variante pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului sunt disponibile aici. Nu în ultimul rând, Desperados III va beneficia și de o ediție de colecție fizică, ce va include o cutie muzicală cu figurine interschimbabile.

Sursa: GOG

Urmărește Go4Games.ro pe Google News