Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, un nou joc de strategie fantasy

Autor: Cosmin Aionita | 08.04.2021
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, un nou joc de strategie fantasy
Foto: Focus Home Interactive

Anul 2021 se anunță bogat pentru fanii universului Warhammer, indiferent de diversele sale versiuni. Pe lângă Total War: Warhammer III și shooter-ul Necromunda: Hired Gun, pasionații jocurilor create de Games Workshop vor mai primi în cursul acestui an și Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, a cărui lansare este programată pentru sfârșitul primăverii.

Acțiune și strategie bazată pe ture

Vorbim despre un joc de strategie bazat pe ture, axat însă pe acțiune, în care jucătorii vor putea controla trei facțiuni din acest univers fantasy – Stormcasts, Nighthaunt și Maggotkin – pe parcursul campaniilor single player cu elemente roguelike, dar și în confruntări online PvP.

Fiecare bătălie dusă la bun sfârșit va debloca noi cărți de joc, ce vor acorda jucătorilor unități noi, abilități, arme și echipamente pentru a-și putea îmbunătăți și personaliza armatele și pentru a descoperi noi combinații, capabile să acomodeze stilul de joc al fiecăruia.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground este realizat de studioul Gasket Games și va fi publicat de Focus Home Interactive pe 27 mai 2021, în versiuni pentru PC, dar și pentru consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Precomenzile sunt disponibile acum, iar cei care aleg această metodă de achiziție vor primi, ca bonus, Spoils of War Weapon Pack, ce le va oferi acces la câte o armă exclusivă pentru fiecare dintre cele trei armate din joc.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News