Surse: Counter-Strike: Global Offensive 2 va fi lansat în curând

Autor: Adrian Popa | 06.03.2023
Surse: Counter-Strike: Global Offensive 2 va fi lansat în curând
Foto: Steam

Valve este pe punctul de a lansa o nouă versiune de Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), potrivit surselor jurnalistului Richard Lewis, specializat în eSports.

Noul joc ar putea fi lansat chiar în această lună, folosind motorul grafic Source 2, utilizat de titluri precum Dota 2 sau Half-Life: Alyx.

Potrivit lui Lewis, Valve a angajat deja o echipă de gameri profesioniști de CS:GO pentru a testa noul titlu la cartierul său general din Seattle.

Noul joc va veni, spune sursa citată, cu un sistem de matchmaking îmbunătățit, care seamănă cu platformele terțe precum FACEIT sau ESEA, unde jucătorii pot găsi și accesa meciuri.

Citește și: Dota 2: 40.000 de jucători care foloseau cheat-uri, eliminați într-un mod ingenios

Este și o altă sursă care indică faptul că Valve lucrează la o nouă versiune de CS:GO. Utilizatorul u/DAOWAce de pe Reddit a descoperit două fișiere executabile, „csgos2.exe” și „cs2.exe”, în drivere recente Nvidia.

Unii fani nu cred că este vorba despre un joc CS nou, ci despre același titlu, dar mutat pe motorul grafic Source 2.

Counter-Strike: Global Offensive, lansat în urmă cu 10 ani, este în continuare unul dintre cele mai populare jocuri pentru PC din lume și cel mai jucat titlu de pe platforma Steam.

Sursa: The Verge

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News