Te-ai întrebat vreodată cum e să tunzi iarba? „Lawn Mowing Simulator” vine pe 10 august

Autor: Adrian Popa | 16.07.2021
Te-ai întrebat vreodată cum e să tunzi iarba? „Lawn Mowing Simulator” vine pe 10 august

„Lawn Mowing Simulator”, un joc în care gamerii vor putea tăia iarba și tunde gazonul, va fi disponibil pe 10 august. Acesta va concura cu nume precum „Goat Simulator”, „PC Building Simulator” sau „PowerWash Simulator” pentru titlul de cel mai neobișnuit joc de tip sim.

Jocul are ca publisher firma Curve Digital și este dezvoltat de Skyhook Games, studio cunoscut pentru „Train Simulator”.

„Lawn Mowing Simulator” le va permite jucătorilor să tundă iarba și gazonul în diverse zone din Marea Britanie. Aceștia vor avea la dispoziție mașini și vehicule de la mărci cunoscute din domeniu, precum Toro sau SCAG.

Obiectivul jocului este dezvoltarea propriei afaceri de succes în domeniu.

Titlul va fi disponibil pentru PC și Xbox Series X/S. Prețul nu a fost încă anunțat.

Pentru a-l rula pe PC, utilizatorii au nevoie de un sistem decent. La calitate Full HD 60 FPS, cu grafica la nivel „High”, cerințele minime sunt: procesor Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 7 1700X, 8 GB memorie RAM și grafică GeForce GTX 2060 / Radeon RX 5700XT.

Sursa: TechSpot

CITEȘTE ȘI:

MTS: Esporturile nu sunt recunoscute, oficial, ca sporturi în România. Cum organizează Capitala, în aceste condiții, cel mai mare turneu de Dota 2?

Când va fi disponibil Farming Simulator 22: a fost dezvăluită data de lansare a jocului

Farming Simulator 22 va fi localizat în limba română

Urmărește Go4Games.ro pe Google News