Teaserul serialului „Halo”, inspirat din celebra franciză de jocuri video, a fost publicat (VIDEO)

Autor: Ana Obretin | 17.11.2021
Teaserul serialului „Halo”, inspirat din celebra franciză de jocuri video, a fost publicat (VIDEO)

Teaserul adaptării TV a uneia dintre cel mai bine vândute francize de jocuri video din lume, „Halo”, a fost lansat. Serialul va fi difuzat în 2022.

După ani de dezvoltare, serialul adaptat după jocul video pare să fie în sfârșit pe drumul cel bun. Un prim trailer a fost publicat online luni, cu actorul Pablo Schreiber („American Gods”) în rolul Spartan John-117.

Inițiat de canalul american Showtime, serialul în zece părți va fi în sfârșit disponibil în SUA pe platforma Paramount +. Serialul va relata confruntarea, în secolul 26, dintre umanitate și o amenințare extraterestră, Covenant.

Din distribuție mai fac parte Natascha McElhone, Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Ryan McParland, Charlie Murphy și Danny Sapani.

„Halo” – o producție dificilă

Serialul a întâmpinat o mulțime de dificultăți în timpul producției. Coordonatorul inițial, Kyle Killen („Awake”), a părăsit proiectul aflat în prezent în producție, în timp ce înlocuitorul său, Steve Kane („NCIS”), nu se va întoarce pentru un al doilea sezon. De asemenea, cineastul Rupert Wyatt („Planet of the Apes: The Origins”), angajat să regizeze mai multe episoade ale serialului, a părăsit producția. A fost înlocuit de Jonathan Liebesman („Underworld”).

În anii 2000, Peter Jackson a încercat fără succes să adapteze jocul video pentru marele ecran. El a vrut să încredințeze regia lui Guillermo Del Toro și Neil Blomkamp.

De la lansarea sa, în 2001, „Halo” a fost vândut în peste 80 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Sursa: Apropo.ro

CITEȘTE ȘI:

Noi secvențe din campania lui Halo Infinite: cum arată primul nivel din joc

O postare virală arată cât de departe a ajuns gamingul astăzi (FOTO)

Urmărește Go4Games.ro pe Google News