Elon Musk: Vrem ca toate jocurile de pe Steam să fie disponibile în mașinile Tesla

Autor: Adrian Popa | 23.02.2022
Elon Musk: Vrem ca toate jocurile de pe Steam să fie disponibile în mașinile Tesla

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a declarat că producătorul auto lucrează pentru ca toate jocurile de pe platforma Steam să poată fi rulate în mașinile sale.

Miliardarul a făcut afirmația după ce a fost întrebat, pe Twitter, când va fi disponibil Cyberpunk 2077 pe mașinile Model S și Model X, care dispun acum de grafică AMD Navi 23.

We’re working through the general case of making Steam games work on a Tesla vs specific titles. Former is obviously where we should be long-term.

Cu această ocazie, Musk și-a reiterat dorința de a face titlul, pe care îl joacă, disponibil în viitorul pick-up Tesla Cybertruck.

Compania auto are o echipă de ingineri specializați în jocuri video în Seattle. O a doua este formată în Austin, Texas. Tesla dezvoltă o platformă pentru jocuri video numită Tesla Arcade și lucrează cu dezvoltatorii și publisherii pentru portarea jocurilor pe aceasta.

Automobilele produse de companie includ sisteme de infotainment puternice. Site-ul videocardz a comparat caracteristicile tehnice ale platformei Tesla Arcade cu cele ale consolelor video de ultimă generație:

Elon Musk crede că divertismentul va fi foarte important în industria auto, atunci când mașinile se vor conduce cu adevărat singure. Pasiunea lui pentru gaming este bine cunoscută. Musk a declarat că jocurile video l-au ajutat să devină miliardar. Acestea sunt, potrivit antreprenorului, „incredibil de captivante”. „Ele m-au făcut să vreau să programez computere”, a explicat șeful Tesla.

Totodată, șeful Amazon, Andy Jassy, crede că gamingul are potențialul de a deveni cea mai importantă formă de divertisment din lume.

Sursa: Electrek

Urmărește Go4Games.ro pe Google News