Umor, groază și acțiune: John Carpenter, maestrul filmelor horror, anunță jocul video Toxic Commando

Autor: Adrian Popa | 09.06.2023
Umor, groază și acțiune: John Carpenter, maestrul filmelor horror, anunță jocul video Toxic Commando
Foto: captură din video

John Carpenter, legendarul regizor de filme horror, face echipă cu dezvoltatorul Saber Interactive pentru jocul Toxic Commando.

Acesta va fi un FPS co-op care promite acțiune, umor și, bineînțeles, momente horror. Titlul va fi disponibil pe PC, Xbox Series X/S și PlayStation 5, anul viitor. Nu avem o dată precisă de lansare.

Acțiunea din Toxic Commando se petrece în viitorul apropiat, într-o lume în care un experiment eșuat, prin care se dorea extragerea de energie din nucleul Pământului, a dus la apariția unei Abominații Eldritch (o creatură care desconsideră legile naturale ale universului), numită Sludge God. Monstrul dorește să distrugă totul la suprafața planetei și să transforme vietățile în strigoi.

Comandourile Toxic sunt formate din patru jucători, din diferite clase, care luptă cu forțele răului.

Jocul va fi disponibil prin intermediul Epic Games Store.

Carpenter este gamer

John Carpenter, în vârstă de 75 de ani, este foarte interesat de ceea ce se întâmplă în industria jocurilor video, el însuși fiind gamer. Regizorul a declarat anul trecut că ar vrea să pună pe marile ecrane unul dintre jocurile lui video preferate.

„Singurul la care mă pot gândi este Dead Space. Ar fi un film extraordinar. Aș putea face asta. Ei bine, toate (n.e.: jocurile din serie) au fost foarte bune”, a spus el.

Carpenter a declarat că a dezvoltat o obsesie puternică pentru Fallout 76.

John Carpenter are în CV, ca regizor, filme horror devenite clasice, precum Halloween (1978), The Fog (1980) sau The Thing (1982).

Sursa: Eurogamer

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News