Un tată, obsedat de PlayStation, și-a ucis copilul deoarece nu se putea concentra în timpul unui joc

Autor: Alex Manole | 05.12.2020
Un tată, obsedat de PlayStation, și-a ucis copilul deoarece nu se putea concentra în timpul unui joc
Foto: Pixabay

Un tânăr de 23 de ani, obsedat de PlayStation, a recunoscut că și-a ucis copilul de șapte săptămâni în timpul unei sesiuni de gaming.

Bebelușul, numit Lucas, plângea în timpul unui moment intens trăit de tatăl lui într-un joc video. Joseph McDonald, din Australia, s-a ridicat și a scuturat puternic bebelușul, lovindu-l și cu capul de podea. Micuțul a murit peste câteva zile din cauza rănilor suferite, într-un spital.

Bunica băiatului, Sharon Mills, a declarat că tatăl lui l-a agresat deoarece nu se putea concentra într-un joc. Avocatul lui McDonald a spus că bărbatul nu își poate controla accesele de furie și că este dependent de jocuri video violente și marijuana.

„Lucas merita să se simtă protejat de tăticul lui. L-ai lăsat baltă. Nu meriți iertare și nici titlul de tată”, a declarat, într-un comunicat, mama copilului, Samantha Duckmanton.

Joseph McDonald ar putea petrece 20 de ani după gratii după ce și-a ucis copilul.

Jocurile video pot naște pasiuni puternice, la orice vârstă. O femeie din Malaezia și-a părăsit soțul și copilul de 3 ani pentru a juca PUBG cu un bărbat cunoscut pe internet.

Mai mult, un băiat în vârstă de 11 ani din India a ucis o fetiță de 9 ani într-un mod șocant, după ce aceasta l-a învins în repetate rânduri într-un joc video online de tip battle royale. Capul victimei a fost zdrobit cu pietre, potrivit poliției.

Cazul șocant s-a petrecut la scurt timp după ce un student s-a sinucis, tot în India, cel mai probabil din cauza faptului că jocul video PUBG a fost interzis de guvern.

Sursa: Inside Edition

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News