Unul dintre cele mai apreciate jocuri ale momentului, oferit gratuit pentru abonații Netflix

Autor: Adrian Popa | 30.03.2023
Unul dintre cele mai apreciate jocuri ale momentului, oferit gratuit pentru abonații Netflix

Netflix a mai adăugat un hit la colecția de jocuri video pe care o oferă gratuit abonaților serviciului său de streaming video. Compania a lansat Terra Nil, un titlu de strategie care a fost foarte bine primit de utilizatorii de PC.

Jocul este un „city builder” inversat. Nu pornești din epoca de piatră și ajungi să dezvolți un oraș de tipul New York. În schimb, începi acțiunea pe o planetă devastată de poluare și golită de resurse. Scopul tău este să o transformi într-un mediu natural, cu aer pur și sol curat, care abundă de viață. Resursele disponibile sunt, însă, finite, de aceea trebuie să iei decizii eficiente. După ce ai terminat treaba, îți faci bagajele și pleci.

Terra Nil este disponibil gratuit pentru abonații Netflix pe platformele iOS și Android. Versiunea mobilă a jocului este la fel de bună ca cea pentru PC.

Citește și: Microsoft va lansa magazine Xbox de jocuri pentru Android și iPhone

Titlul este dezvoltat de Free Lives, iar publisher este compania Devolver Digital.

Cel puțin 40 de jocuri noi vor ajunge pe platforma Netflix Games în 2023. Dintre acestea, 16 sunt dezvoltat în casă de companie, iar restul vor veni de la parteneri externi. Printre acestea se numără și popularele jocuri Monument Valley.

Compania a anunțat și că lucrează la un serviciu de cloud gaming care le va permite utilizatorilor să ruleze jocurile de pe o gamă largă de dispozitive.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News