The Witcher 3: Wild Hunt – comparaţie PC vs. consolă

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 18.05.2015
The Witcher 3: Wild Hunt – comparaţie PC vs. consolă

A mai rămas doar o zi până la momentul lansării oficiale a lui The Witcher 3: Wild Hunt, fără îndoială unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale acestui an. Chiar şi aşa, mai multă lume a reuşit să pună deja mână pe joc, fie prin mijloace aprobate de CD Projekt RED (cum ar fi codurile de review trimise către membrii presei de profil), fie prin metode mai puţin ortodoxe (unele magazine nu s-au sfiit să vândă jocul mai devreme decât era programat).

Aceste detalii contează însă mai puţin: important este faptul că putem admira versiunile finale ale jocului (atât pentru console, cât şi pentru PC) înainte de lansare şi putem face o achiziţie mai informată pe bază acestor comparaţii. Aşadar, în următorul clip, puteţi urmări o comparaţie directă între versiunile pentru PlayStation 4 şi PC ale lui The Witcher 3: Wild Hunt. Merită menţionat faptul că ediţia pentru PC rulează la setările de calitate grafică “Ultra”.

Nu în ultimul rând, în clipul de mai jos sunt comparate preset-urile “Low” şi “Ultra” din versiunea finală a lui The Witcher 3: Wild Hunt pentru PC.

The Witcher 3: Wild Hunt va fi lansat mâine, 19 mai 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News