Heavy Rain, Beyond Two Souls și Detroit: Become Human vor fi lansate pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 26.05.2020
Heavy Rain, Beyond Two Souls și Detroit: Become Human vor fi lansate pe Steam

După ce au încheiat parteneriatul cu Sony, anunțând că devin un producător și publisher independent, cei de la Quantic Dream au lansat trilogia de foste titluri exclusive pentru consolele PlayStation – Heavy Rain, Beyond Two Souls și Detroit: Become Human – și pentru PC, prin intermediul Epic Games Store.

Totuși, există o categorie însemnată de public care își dorește jocurile pe PC într-un singur loc: prin intermediul celei mai populare platforme de distribuție digitală – Steam. Și, din fericire, înțelegerea pe care Quantic Dream a avut-o cu Epic Games este pe cale să expire, iar toate cele trei jocuri Heavy Rain, Beyond Two Souls și Detroit: Become Human își vor face apariția și pe Steam.

Heavy Rain, Beyond Two Souls și Detroit: Become Human vor fi disponibile prin intermediul Steam începând cu 18 iunie 2020.

Versiunile demo sunt disponibile acum pe Steam

Totuși, până în acel moment, jucătorii pot încerca versiunile demo pentru toate cele trei jocuri urmând link-urile de mai jos:

Download demo Heavy Rain pe Steam
Download demo Beyond Two Souls pe Steam
Download demo Detroit Become Human pe Steam

După Sony, au urmat partenerii chinezi de la NetEase

Studioul francez Quantic Dream a anunțat încheierea unui parteneriat cu gigantul chinez NetEase, acesta achiziționând o parte minoritară din acțiunile studioului fondat de David Cage. Astfel, NetEase va asigura finanțarea viitoarelor proiecte ale Quantic Dream.

Odată cu această schimbare majoră, Quantic Dream a încheiat colaborarea exclusivă cu Sony Interactive Entertainment, viitoarelor jocuri ale studioului urmând să fie proiecte multiplatform. Astfel, pe lângă fanii PlayStation, deja obișnuiți cu jocurile axate pe poveste și decizii ce o pot influența, caracteristice celor de la Quantic Dream, studioul speră ca noile sale titluri să ajungă la un public cât mai larg.

NetEase este partenerul celor de la Blizzard Entertainment pentru piața asiatică, operând popularul MMORPG World of Warcraft în China și ocupându-se de realizarea foarte controversatului Diablo Immortal. De asemenea, NetEase a investit nu mai puțin de 100 de milioane de dolari în studioul Bungie, responsabil pentru seriile Halo și Destiny.

Sursa: Quantic Dream YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News