EA Access și Origin Access primesc un nou nume: EA Play

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2020
EA Access și Origin Access primesc un nou nume: EA Play

Electronic Arts a anunțat că, începând de mâine, 18 august 2020, serviciile EA Access și Origin Access vor primi un nou nume: EA Play.

Se încearcă astfel să se evite confuzia creată de cele două denumiri separate folosite pentru un serviciu identic: EA Access era disponibil pentru consolele PlayStation 4, Xbox One și urma să fie lansat și pentru PC prin Steam, în timp ce Origin Access oferea aceleași facilități, însă era disponibil doar pentru PC, prin intermediul aplicației Origin.

Ce oferă EA Play?

Abonații EA Access sau Origin Access vor deveni abonați EA Play și vor beneficia, în continuare, de “The Vault”, o colecție de jocuri de la Electronic Arts, ce primește update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Play va oferi o reducere de preț de 10% pentru orice achiziție digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonații EA Play vor avea acces la noile apariții ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, sub forma unor versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opțiuni oferite. Progresul realizat în aceste ediții trial va face trecerea către versiunile complete, dacă abonatul decide să le achiziționeze.

Ca noutate față de vechile EA Access și Origin Access, EA Play va include, în jocurile companiei, challenge-uri și recompense exclusive, doar pentru abonați. Acestea vor varia de la titlu la titlu, fie că va fi vorba de acces prioritar la unele event-uri sau challenge-uri in-game, de recompense precum Ultimate Team Packs, sau de elemente de personalizare cosmetică. Cei de la EA promit să informeze abonații, din timp, în legătură cu natura acestor exclusivități ce se vor regăsi în viitoarele jocuri, precum Madden NFL 21, FIFA 21 sau Star Wars: Squadrons.

Ce se întâmplă cu Origin Access Premier?

Abonamentul premium Origin Access Premier își va schimba denumirea, la rândul său, urmând să se numească EA Play Pro.

Acesta va include toate facilitățile din ediția de bază EA Play, dar și unele avantaje suplimentare: noile apariții de la Electronic Arts intră în “Vault” imediat ce se lansează, devenind astfel accesibile pentru abonați. De asemenea, pentru abonații EA Play Pro, jocurile incluse in “Vault” beneficiază de item-uri in-game (disponibile, în mod normal, doar prin microtranzacții) și de expansion pack-uri incluse.

Cât costă EA Play?

Din fericire, odată cu acest rebranding, prețurile pentru serviciile EA Play și EA Play Pro nu se vor schimba. EA Play va costa în continuare 3,99€ / lună sau 24,99€ / an, în timp ce EA Play Pro va fi disponibil pentru 14,99€ / lună sau 99,99€ / an.

Nu în ultimul rând, evenimentul anual pe care Electronic Arts îl organizează în fiecare vară, în perioada E3-ului, va fi de asemenea redenumit. Organizat până acum sub denumirea de EA Play, acesta va fi susținut de acum sub numele de EA Play Live.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News