Surpriză pentru gameri în aplicația Waze, disponibilă chiar acum

Autor: Adrian Popa | 05.08.2021
Surpriză pentru gameri în aplicația Waze, disponibilă chiar acum
Foto: Shutterstock

Waze, una dintre cele mai populare aplicații de navigație din lume, are o surpriză pentru gameri. Pentru o perioadă limitată, utilizatorii vor putea fi ghidați în trafic de vocea celebrului personaj Master Chief din franciza Halo.

Șoferii care activează tema Halo pot alege să fie ghidați, pentru o perioadă limitată, de Master Chief sau de Escharum, lider al organizației de mercenari Banished. Mai mult, utilizatorii pot schimba iconița mașinii cu una de Warthog sau Ghost, vehicule din univers.

Master Chief vorbește, în Waze, engleza, spaniola, franceza sau portugheza.

Aceasta este o acțiune de promovare a jocului Halo Infinite, care va debuta în perioada sărbătorilor de iarnă pe platformele PC, Xbox One și Xbox Series X.

Franciza Halo împlinește anul acesta 20 de ani. În acest moment, jocurile sunt administrate și dezvoltate de 343 Industries. Publisherul este Xbox Game Studios.

Halo Infinite este al 16-lea joc din serie și continuă povestea lui Master Chief, care de această dată luptă împotriva mercenarilor lui Escharum. Partea multiplayer a jocului va putea fi jucată gratuit. Cel mai probabil, creatorii vor ofer microtranzacții în cadrul acestei componente.

Sursa: Medium / Waze

CITEȘTE ȘI:

Cinci jocuri captivante pe care le poți juca pe laptopuri și PC-uri low-end în 2021

Un membru important al echipei de producție Halo Infinite părăsește proiectul înainte de lansarea oficială a jocului

Urmărește Go4Games.ro pe Google News