Obiectul bizar primit în colet de un client care a comandat pe Amazon o consolă PS5

Autor: Adrian Popa | 30.12.2021
Obiectul bizar primit în colet de un client care a comandat pe Amazon o consolă PS5
Foto: Shutterstock

Un client care a comandat de pe Amazon o consolă PS5 a primit ceva neașteptat în colet. În loc de consola Sony, gamerul a primit o pungă mare de orez.

El a scris despre incident pe grupul r/PlayStation de pe Reddit. Când a contactat Amazon, compania i-a spus că trebuie să trimită înapoi coletul (adică punga de orez) pentru a-și primi banii înapoi. Din fericire, utilizatorul „jouislones” nu folosise deja orezul pentru pilaf.

Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă. În perioada Crăciunului din 2020 mai mulți utilizatori ai platformei Amazon, care au comandat console PlayStation 5, au primit colete cu diverse alte obiecte. Printre acestea se numără: mâncare de animale de companie, haine, un grătar sau un air fryer.

Unii oameni susțin că de vină sunt curierii Amazon, care iau consolele din colete și le înlocuiesc cu alte obiecte. Un astfel de incident a fost surprins de o cameră.

Popularitatea consolei Sony a făcut-o elementul central, de asemenea, în diverse escrocherii și infracțiuni. Trei bărbați au fost prinși după ce au încercat să introducă ilegal în Australia, în interiorul unei console PS5, 1,5 kg de cocaină. Mai mult, o bandă de hoți îndrăzneți a reușit să fure console Sony de ultimă generație și alte electronice din camioane aflate în mișcare, pe autostrăzi din Marea Britanie.

Sursa: Kotaku Australia

CITEȘTE ȘI:

Cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021

Ce jocuri gratuite de PS4 și PS5 vor fi oferite abonaților PlayStation Plus în ianuarie 2022

Urmărește Go4Games.ro pe Google News