Diablo IV: cum arată sistemul de personalizare a eroilor

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2022
Diablo IV: cum arată sistemul de personalizare a eroilor

Cu lansarea programată pentru prima jumătate a anului viitor, Diablo IV trece acum printr-o sesiune de testare Alpha “Friends and Family”, dedicată apropiaților echipei de dezvoltare de la Blizzard Entertainment. În urma acestui test, au „scăpat” pe Internet câteva imagini din joc, ce portretizează sistemul de personalizare a eroului folosit, dar și câteva opțiuni legate de joc (cum ar fi afișarea tutorialelor sau setarea nivelului de dificultate).

Diablo IV

Diablo IV

Diablo IV își propune să combine formula de action RPG a titlurilor precedente din serie cu conceptele unui MMORPG, noul joc al celor de la Blizzard Entertainment urmând să necesite o conexiune permanentă la Internet pentru a funcționa corespunzător. Jucătorii vor putea alege dintre cinci clase de eroi – barbar, vrăjitoare, druid, rogue și necromancer – pe care le vor putea personaliza în detaliu.

Diablo IV

Diablo IV

Producătorii fac eforturi pentru ca Diablo IV sa beneficieze de progres comun și posibilitatea de fi jucat cross-play, de toți utilizatorii împreună, indiferent de platformele pe care aceștia aleg să le folosească. Vor exista și microtranzacții cu elemente cosmetice.

Diablo IV va beneficia de un motor grafic nou, modern, aspectul vizual urmând să fie mult mai matur și întunecat decât ceea ce am întâlnit în Diablo III. Jocul este așteptat în 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News