Karl Urban ar urma să-l interpreteze pe Johnny Cage în următorul film Mortal Kombat

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2023
Karl Urban ar urma să-l interpreteze pe Johnny Cage în următorul film Mortal Kombat
Foto: Prime Video

Știam deja că filmul Mortal Kombat din 2021 urmează să primească o continuare, fanii seriei fiind pregătiți și pentru mult-așteptata dezvăluire oficială a jocului Mortal Kombat 12. Iar cei care au vizionat deja pelicula de acum doi ani știu că aceasta se încheia cu un teaser destul de evident în privința includerii personajului Johnny Cage în inevitabilul sequel. Conform publicației The Wrap, producătorii noului film Mortal Kombat au intrat în faza finală a negocierilor cu actorul ce urmează să-l interpreteze pe Cage în noul film: nimeni altul decât Karl Urban, starul din The Boys.

Urban nu este străin de ecranizările realizate pe baza unor jocuri video, actorul interpretând și unul dintre rolurile principale din filmul DOOM din 2005. De asemenea, Karl Urban și-a făcut apariția în recentele filme din seria Star Trek, in rolul doctorului “Bones”’ McCoy, dar și în seria clasică The Lord of The Rings.

Tot regizorul Simon McQuoid, responsabil și pentru filmul Mortal Kombat din 2021, va fi la cârma noului proiect, scenariul fiind scris de Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy).

Noul film Mortal Kombat va fi produs de James Wan (Atomic Monster), Todd Garner (Broken Road Production), Simon McQuoid si E. Bennett Walsh.

Precedentul film Mortal Kombat a fost lansat în aprilie 2021, în timpul pandemiei de COVID-19, devenind un veritabil hit pentru serviciul de streaming HBO Max.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News