Serialul „The Last Of Us” a primit 24 de nominalizări la Premiile Emmy

Autor: Adrian Popa | 13.07.2023
Serialul „The Last Of Us” a primit 24 de nominalizări la Premiile Emmy
Foto: Profimedia Images

Serialul „The Last Of Us”, bazat pe jocul video cu același nume, a primit 24 de nominalizări la Premiile Emmy. Show-ul HBO a fost depășit doar de „Succession” (de la aceeași companie), care a înregistrat 27 de nominalizări.

Pe locul trei s-a situat comedia „Ted Lasso” (21), de pe Apple TV+.

„The Last Of Us” concurează la categoria Outstanding Drama Series de la Premiile Emmy cu „Andor”, „Better Call Saul”, „House of the Dragon”, „Succession”, „The White Lotus ”și „Yellowjackets”.

Anul trecut, un alt serial bazat pe un joc video, „Arcane” (League of Legends), a câștigat un Emmy la categoria Outstanding Animated Program.

Citește și: „The Last of Us” a devenit cel mai vizionat show de pe HBO Max în Europa

Actorii Bella Ramsay și Pedro Pascal au primit și ei nominalizări pentru rolurile principale din „The Last Of Us”. Au fost nominalizați, la alte categorii, și alți actori care au apărut în serial: Melanie Lynskey, Storm Reid, Anna Torv, Murray Bartlett, Lamar Johnson, Nick Offerman și Keivonn Montreal Woodard.

„Ted Lasso” va concura, la categoria Outstanding Comedy Series, cu „Abbott Elementary”, „Barry”, „The Bear”, „Jury Duty”, „The Marvelous Mrs. Maisel”, „Only Murders In The Building” și „Wednesday”.

Serialul cu buget mare „The Lord Of The Rings: The Rings Of Power”, de la Amazon, a primit șase nominalizări la categorii tehnice, iar „Star Trek: Picard” la două la categorii de machiaj.

Din top trei platforme de streaming care găzduiesc serialele cu cele mai multe nominalizări la Emmy în acest an fac parte: HBO Max (127 în total), Netflix (103) și Apple TV+ (52).

Sursa: Emmys.com

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News