VIDEO: Primul teaser pentru serialul Twisted Metal. Unde va putea fi vizionat în România

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2023
VIDEO: Primul teaser pentru serialul Twisted Metal. Unde va putea fi vizionat în România
Foto: Peacock

Peacock, serviciul de streaming video deținut și operat de NBCUniversal (subsidiară a Comcast), a publicat un prim teaser video pentru noul serial Twisted Metal, realizat pe baza seriei de jocuri video cu același nume.

Avem de-a face cu o nouă producție de la Sony Pictures TV, PlayStation Productions și Universal Television, cu actorul Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) atât în rolul principal, cât și în postura de producător executiv.

În alte roluri au fost distribuiți actori precum Will Arnett (The LEGO Batman Movie), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) și Thomas Haden Church (Spider-Man: No Way Home). Nu în ultimul rând, Sweet Tooth, clovnul malefic ce poate fi considerat “mascota” seriei Twisted Metal, va fi interpretat de wrestler-ul Samoa Joe.

Scenariul acestei adaptări pentru televiziune a fost scris de Michael Jonathan Smith (Cobra Kai), care joacă și rolul de producător executiv și gestionează întregul proiect.

Bazat pe seria de jocuri ce scotea în evidență luptele motorizate dintre diferiți piloți și vehiculele acestora, serialul Twisted Metal a fost conceput drept o comedie cu elemente de acțiune. Serialul va fi format din zece episoade de câte jumătate de oră îl va pune pe Mackie în rolul lui John Doe, un șofer sărit de pe fix căruia îi este oferită șansa la o viață mai bună. Condiția? Să livreze un pachet misterios printr-un pustiu post-apocaliptic, în timp ce alți „șoferi”, aflați la bordul altor vehicule de luptă (inclusiv Sweet Tooth și a sa camionetă de înghețată), încearcă să-l oprească.

Serialul Twisted Metal va debuta pe serviciul de streaming Peacock din 27 iulie 2023. Producțiile Peacock pot fi vizionate în România prin intermediul platformei de streaming SkyShowtime; rămâne de văzut dacă serialul Twisted Metal va fi disponibil și în țara noastră simultan cu premiera de pe Peacock.

Sursa: Peacock YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News